Idrettshallen

Idrettshallen er på 1100 kvm og har støpt sportsgulv, som tilfredstiller alle krav for støtdemping og friksjon. Takhøyde  8 meter.  Hallen er utstyrt med elektrisk skillevegg, og kan deles i henholdsvis 1/3 og 2/3 av full størrelse.  I idrettshallen finnes det meste av sportsutstyr:

2 fotballmål, 2 håndballmål, Utstyr til 3 volleyballbaner, Utstyr til 1 tennisbane, Utstyr til 3 badmintonbaner, Mål til innebandy, Samt småutstyr som nedsprangsmatter, bukker, springbrett, benker, ribbevegg.  Vi har også et rikt utvalg av badmintonrackerter, innebandyutstyr, baller og vester etc.

Idrettshallen har måltavle, og lydanlegg. Fri tilgang til internett

            

Garderober

I tilknytting til Idrettshallen er det 4 store garderober med dusjer, omkledningsrom og toalett. Det er også to små ”dommergarderober” med dusj, toalett og omkledningsrom.

I tilknytting til Garderobe nr 1 er det en badstu som kan benyttes etter avtale.

Idrettshallen til ikke idrettslige arrangement

Idrettshallen har publikumskapasitet på 1100 personer. Idrettshallen er også egnet til de større selskaper, arrangementer og konserter.   Vi har tilgang til stor scene, som kan bygges i alle mulige variasjoner og størrelser. 

 

                 

Idrettshallen har både runde og firkantede bord, og har et utall med muligheter til oppsett og variasjoner. Hallen er utstyrt med elektrisk skillevegg, og kan deles i henholdsvis 1/3 og 2/3 av full størrelse.  Idrettshallen har 6 lysheiser, til festbelysning i tak.

Idrettshallen har tilgang på utstyr som prosjektor, lerret, overhead, flippover etc.

Bilder av idrettshallen / garderober / dusjer / badstu. (Trykk på bildet for å få større størrelse)